Over Blandelaira

Bloemen Blandelaira

Bloemen, Planten, Workshop

Bloemen Blandelaira te Montenaken

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol handgebonden boeket, een creatief bloemstuk gemaakt door Brandel Henot of bent u naar iets unieks op zoek gemaakt door 1 van onze kunstenaressen? Dan kunnen wij u zeker helpen.

 

In het kleine dorpje, Montenaken brengt Brandel Henot al zijn creativiteit samen en schoolt zich nog altijd bij om de beste resultaten te creëren.

 

 

Om onze kwaliteit hoog te houden gaan we 2 à 3 keer in de week naar onze groothandel in Liège en kiezen we onze bloemen zelf uit.

 

Wij doen niet mee aan online kopen, zo weten we zeker wat we kopen en zijn we zeker van onze hoge kwaliteit.

Verse bloemen bij Bloemen Blandelaira?

Dan bent u bij Bloemen Blandelaira aan het juiste adres! Brandel Henot, een gediplomeerde Florist is elke dag op zoek naar het beste voor u als klant om uniek te blijven! Ook dit vindt u terug in zijn winkel en tijdens zijn workshops.

 

Elke maand organiseert Brandel een eigen workshop waar je zelf actief kan bezig zijn met bloemschikken. Op deze workshop maak je onder zijn begeleiding een eigen bloemstuk of boeket volgens het seizoen. Natuurlijk zorgt hij voor een drankje en een hapje.

 

Werkt u graag mee tijdens een workshop?

Nog niet overtuigd?

Er kan maar één referentie zijn in Montenaken, en dan moet u bij Bloemen Blandelaira zijn.

 

Laat u overtuigen, wij zijn ervan overtuigd dat we u in de bloemetjes kunnen zetten met ons goed advies en ons uniek assortiment van bloemen!

 

Openingsuren

Tijdens de feestdagen is Bloemen Blandelaira geopend!

Contact

Bloemen Blandelaira

Beekstraat 13

3890 Montenaken

011/91 09 68

Cash - Bancontact / zowel in winkel als bij levering aan huis!!

brendel-henot@hotmail.com